Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Volg onderstaande stappen als je wilt leren en werken. Ontdek wie je bent, wat je wilt en wat je kunt en Kies een beroep dat bij je past. Weet je wat jouw droombaan is? Wil je doorgroeien binnen je huidige baan? Hier vind je wat je kunt Leren en hoe je leren en Werken kunt combineren.

Artikel

Opijver, het Achterhoeks Talentenfonds

Leerwerkloket Achterhoek geeft loopbaan- en scholingsadvies. Wist je dat je daarna ook (eventueel) in aanmerking kunt komen voor een scholingsvoucher van Opijver? 

Het Achterhoeks Talentenfonds Opijver is gestart om een Leven Lang Ontwikkelen te stimuleren. Scholing is niet voor iedereen betaalbaar. Dit scholingsfonds stimuleert dat je kunt blijven leren en ontwikkelen, zodat jij een grotere kans hebt op de arbeidsmarkt. 

 

Waarom blijven ontwikkelen? 

De groei van de regionale economie wordt bedreigd. Er is een groot tekort aan vakbekwaam personeel en ze verwachten dat de beroepsbevolking zal krimpen. Daarnaast verdwijnen en veranderen banen, waardoor blijven ontwikkelen steeds belangrijker wordt. Natuurlijk betekent dit niet altijd dat je weer terug naar school moet, want er zijn veel manieren om te ontwikkelen. Je kunt hierover vrijblijvend in gesprek met Leerwerkloket Achterhoek. 

 

Voorwaarden Opijver

Wil je graag ontwikkelen, maar weet je niet hoe je het moet betalen? Leerwerkloket geeft vrijblijvend advies over financieringsmogelijkheden. Eén van de mogelijkheden is het financiering via het Achterhoeks Talentenfonds Opijver. 
Woon je in de gemeenten Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem, Oost Gelre, Oude IJsselstreek, Montferland of Winterswijk? En ben je tussen de 18 en 67 jaar oud? En ben jij ZZP'er, werkend of werkzoekend? Ga in gesprek met Leerwerkloket Achterhoek. Wij helpen je graag en denken met je mee over financieringsmogelijkheden. 

 

Ga in gesprek met Leerwerkloket Achterhoek 

 

Ook op de website van Opijver vind je informatie.  Ga naar www.opijver.nl . 

 

Afbeelding
foto van het team van OpIJver