Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Volg onderstaande stappen als je wilt leren en werken. Ontdek wie je bent, wat je wilt en wat je kunt en Kies een beroep dat bij je past. Weet je wat jouw droombaan is? Wil je doorgroeien binnen je huidige baan? Hier vind je wat je kunt Leren en hoe je leren en Werken kunt combineren.

Evenementen

Fokus Wonen Doetinchem gaat een online bijeenkomst verzorgen voor ge├»nteresseerden over werken bij Fokus (functie ADL-assistent). Tijdens de bijeenkomst hoor je meer over de organisatie Fokus Wonen, de werkmogelijkheden en scholingsmogelijkheden.  
Afbeelding
Fokus Wonen
Wil je weten wat het Leerwerkloket Achterhoek en Opijver voor je kunnen betekenen in je zoektocht naar werk? Kom dan op 30 september naar de Walk&Talk in de bibilotheek van Doetinchem. Nathalie Hondelink zal namens het Leerwerkloket Achterhoek wat vertellen over de dienstverlening van het Leerwerkloket en hoe zij werkzoekenden, werkenden, baanveranderaars en studenten met hun loopbaanvraag kunnen ondersteunen. In aansluiting hierop zal haar collega, Annemarie Weening, wat vertellen over de dienstverlening van Opijver en hoe mensen in aanmerking kunnen komen voor dit talentenfonds.
Afbeelding
Walk&Talk Bibliotheek bijeenkomst voor werkzoekenden
Heb je interesse om te werken in zorg en welzijn, maar weet je niet waar je moet beginnen? Op donderdag 30 september 2021 wordt een informatieve en informele bijeenkomst voor geïnteresseerden in Zorg & Welzijn in de Achterhoek gehouden. Tijdens dit webinar wordt er informatie over de arbeidsmarkt van zorg en welzijn gegeven. Naast informatie over opleidingen, werkvelden en kansrijke beroepen kunnen deelnemers ook meer te weten komen over het contactpunt Ontdek de zorg Achterhoek en is er ruimte om vragen te stellen.
Afbeelding
Ontdek de zorg