Aan de slag met de loopbaan

Selecteer hieronder links op de pagina wie je bent en welke opleiding je hebt gevolgd. De filters laten dan alleen informatie zien die precies past bij jouw situatie.

Aan de slag

In december 2022 en maart 2023 hebben we een artikel over Leerwerkloket Achterhoek laten plaatsen in de huis-aan-huis bladen in de hele regio. Lees hier het artikel. 
Afbeelding
artikel Leerwerkloket Achterhoek
 “Soms rol je in een baan, waar je vervolgens jaren blijft plakken”  Ester naderde de 50 en dacht: 'Ik ga doen waar ik echt energie van krijg' Lees waar Leerwerkloket Achterhoek haar mee heeft geholpen.  
Afbeelding
Ester
Soms lijkt de weg naar een carrièreswitch of nieuwe scholing heel lang met allemaal 'beren op de weg'. Dit maakt het moeilijker om echt een keuze te maken. Ik adviseer je en denk met je mee, zodat de keuze gemakkelijker wordt! 
Afbeelding
Loopbaanadviseur Natasza
Het loopbaanadvies van het Leerwerkloket is veel meer dan ontdekken wie je bent, wat je kan en en wat je wilt. Lees wat het Leerwerkloket nog meer voor jou kan betekenen. 
Afbeelding
Loopbaanadvies
Wil jij graag dat jouw medewerkers zich bij- of omscholen? Bekijk welke financiële regelingen er zijn voor jouw medewerkers! 
Afbeelding
Werkgever
Petra kwam bij Leerwerkloket Achterhoek,  omdat ze extra verdieping zocht in haar huidige baan. Loopbaanadviseur Birgitta heeft hierin advies gegeven. Nadat ze een opleiding heeft gekozen, heeft Birgitta onze collega's van Opijver ingeschakeld om de opleiding (gedeeltelijk) te financieren. 
Afbeelding
Petra leerwerkloket opijver
Alessandra vindt het belangrijk om zich te blijven ontwikkelen. Ze komt uit Italië, maar woont en werkt al jaren in Nederland. Na een tijd niet hebben kunnen werken, besluit ze opzoek te gaan naar werk waar ze echt blij van wordt. Loopbaanadviseurs Natasza en Mirjan hebben haar geholpen in deze zoektocht. Laat je inspireren door Alessandra.
Afbeelding
Ik ga nu echt doen waar ik blij van word
Merk je als werkgever dat één van jouw medewerkers moeite heeft met het goed invullen van een urenkaart of andere formulieren? Of dat hij veiligheidstesten niet goed of tijdig afrond?
Afbeelding
man aan tafel
Vanaf nu vind je alle opleidingen en financiële regelingen op één plek: Leeroverzicht.nl . Kun je wel een handje hulp gebruiken? Ga in gesprek met Leerwerkloket Achterhoek. 
Afbeelding
Leeroverzicht.nl
Müberra woont al jaren in Nederland, maar heeft nog niet de kans gehad om zichzelf te ontwikkelen. Leerwerkloket Achterhoek heeft haar geholpen om te ontdekken wat ze wilt en welk niveau aansluit. Vervolgens heeft het Achterhoek Talentenfonds haar opleiding (gedeeltelijk) vergoed. Laat je inspireren door Müberra. 
Afbeelding
Foto muberra
Wat kan je goed en wat vind je leuk? Er zijn verschillende gratis online testen die jou kunnen helpen. 
Afbeelding
test
Achterhoeks Talentenfonds Opijver en Leerwerkloket Achterhoek kunnen jou helpen. Annemarie is adviseur voor zowel Leerwerkloket Achterhoek als Opijver. Maak kennis met Annemarie en ontdek hoe zij jou kan helpen!  
Afbeelding
Maak kennis met loopbaanadviseur Annemarie
Het Achterhoeks Talentenfonds Opijver geeft werknemers, werkzoekenden en zzp’ers die geen toegang tot scholing hebben, de kans om her- of bij te scholen in sectoren waar werk is.
Afbeelding
logo OpIJver
Voor iedereen die meer wil weten over het onderwijssysteem in Nederland.
Afbeelding
Persoon in het midden, denkwolkjes met iconen voor verschillende branches. O.a. horeca, zorg, bouw, kantoorwerk.
Bij regionale opleidingstrajecten werkt het Leerwerkloket samen met diverse partijen. Daarnaast zijn er ook landelijke wervingscampagnes en opleidingstrajecten om werkenden en werkzoekenden te enthousiasmeren voor diverse sectoren zoals zorg en techniek.      
Afbeelding
tekeningen van beroepsbeoefenaren
Als je jouw baan wilt behouden of in de toekomst een andere baan wilt, is het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Wij noemen dit: Investeren in je loopbaan. Door van tijd tot tijd stil te staan bij wat je kunt en wilt, krijg je helder wat jouw leer- en ontwikkelpunten zijn. Onze adviseurs zijn expert op het gebied van Leven Lang Ontwikkelen en kunnen je hiermee helpen.  
Afbeelding
afbeelding van een man die zoekt naar de juiste weg
Een Leven Lang Leren! Niet alleen werkzoekenden en werknemers zijn gebaat bij leren en werken, ook voor werkgevers is dit essentieel. Investeren in werknemers is onmisbaar.   
Afbeelding
foto van 5 lampen waarvan er een aan is
Hard werken wordt beloond. Na het opleidingstraject 'Project Statushouder' gaat hij aan de slag als buschauffeur. Zijn re-integratiecoach Karin vertelt erover.     
Afbeelding
Foto Meneer Mohammed
Het ervaringsverhaal van Geert Claassen over zijn carrièreswitch van facilitair manager naar begeleider specifieke doelgroepen.
Afbeelding
foto van een man