Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Volg onderstaande stappen als je wilt leren en werken. Ontdek wie je bent, wat je wilt en wat je kunt en Kies een beroep dat bij je past. Weet je wat jouw droombaan is? Wil je doorgroeien binnen je huidige baan? Hier vind je wat je kunt Leren en hoe je leren en Werken kunt combineren.

Het Leerwerkloket Achterhoek

Afbeelding
foto van team leerwerkloket Achterhoek

De loopbaanadviseurs van het Leerwerkloket Achterhoek zijn (van links naar rechts) Karin Methorst, Birgitta Maas, Natasza Semp, Nathalie Hondelink en Eelco Kaarsemaker. Wij werken vanuit drie lokaties in de Achterhoek:  het Werkplein te Doetinchem (UWV), het Loopbaanplein (Graafschapcollege) te Doetinchem en het Loopbaanplein Oost-Achterhoek in Winterswijk. Drie van onze adviseurs zijn NOLOC erkend loopbaanprofessional.

Voor wie?

Het Leerwerkloket is er voor iedereen en voor alle leeftijden: scholieren, studenten, werkzoekenden, werkenden en ook voor werkgevers. Het maakt niet uit of je wel/niet een uitkering krijgt, wij zijn een onafhankelijk loket en de dienstverlening is kostenloos.

Wat doen wij?

Voor alle vragen op het gebied van scholing of loopbaan kun je terecht bij het Leerwerkloket Achterhoek. Hier staan specialisten voor je klaar die de onderwijsmarkt goed kennen, veel weten van de kansen op de arbeidsmarkt en van financieringsmogelijkheden. Hierbij kun je denken aan omscholing, bijscholing, studiekeuze, beroepskeuze, loopbaanadvies, scholing op de werkvloer of algemene informatie over de arbeidsmarkt.

Waar kunnen wij je mee helpen?

  • Vraag je je af welke opleiding of beroepsrichting bij jou past?
  • Wil je je opleiding combineren met een stage of een vak leren in de praktijk?
  • Ben je werkloos en wil je nieuwe kansen creĆ«ren via bij- of omscholing?
  • Wil je verder komen in je werk of misschien iets heel anders gaan doen?
  • Ben je vijftigplusser en wil je graag nog iets nieuws leren?
  • Ben je benieuwd wat jouw ervaring waard is?
  • Kun je door de corona-crisis niet meer verder in je oude werk?
  • Heb je een TOZO-regeling en wil je niet meer aan de slag als zzp-er?