Aan de slag met de loopbaan

Selecteer hieronder links op de pagina wie je bent en welke opleiding je hebt gevolgd. De filters laten dan alleen informatie zien die precies past bij jouw situatie.

Aan de slag

Omscholen naar een baan in het groen. Hoe pak je dat aan?
Afbeelding
foto van Achterhoeks landschap
Als je jouw baan wilt behouden of in de toekomst een andere baan wilt, is het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Wij noemen dit: Investeren in je loopbaan. Door van tijd tot tijd stil te staan bij wat je kunt en wilt, krijg je helder wat jouw leer- en ontwikkelpunten zijn. Onze adviseurs zijn expert op het gebied van Leven Lang Ontwikkelen en kunnen je hiermee helpen.  
Afbeelding
afbeelding van een man die zoekt naar de juiste weg
Het Achterhoeks Talentenfonds Opijver geeft werknemers, werkzoekenden en zzp’ers die geen toegang tot scholing hebben, de kans om her- of bij te scholen in sectoren waar werk is.
Afbeelding
logo OpIJver
In veel bedrijven werken laaggeletterden zonder dat collega’s dit weten. Er wordt veel onderzoek gedaan naar omvang, preventie, oorzaken en gevolgen van laaggeletterdheid. Het percentage laaggeletterden in de regio Achterhoek ligt met 13,1% boven het landelijk gemiddelde (11,9%).   
Afbeelding
Leesbril op papier met tekst
Afbeelding
Vrouw kijkt in camera
Een Leven Lang Leren! Niet alleen werkzoekenden en werknemers zijn gebaat bij leren en werken, ook voor werkgevers is dit essentieel. Investeren in werknemers is onmisbaar.   
Afbeelding
foto van 5 lampen waarvan er een aan is
Voor iedereen die meer wil weten over het onderwijssysteem in Nederland.
Afbeelding
Persoon in het midden, denkwolkjes met iconen voor verschillende branches. O.a. horeca, zorg, bouw, kantoorwerk.
Het ervaringsverhaal van Geert Claassen over zijn carrièreswitch van facilitair manager naar begeleider specifieke doelgroepen.
Afbeelding
foto van een man
Bij regionale opleidingstrajecten werkt het Leerwerkloket samen met diverse partijen. Daarnaast zijn er ook landelijke wervingscampagnes en opleidingstrajecten om werkenden en werkzoekenden te enthousiasmeren voor diverse sectoren zoals zorg en techniek.      
Afbeelding
tekeningen van beroepsbeoefenaren